Om JAC

JAC har siden opstarten i 1964 udviklet sig fra at være en producent af
lastbiler, til at blive et stort teknologiselskab som udvikler personbiler,
motorer og elektriske drivlinjer.

Pionér på elektriske biler

JAC blev etableret i 1964 og producerer både personbiler og kommercielle køretøjer. JAC er en af verdens største producenter af elbiler, og sælger over 1,4 millioner køretøjer om året (både elektriske og fossile køretøjer). Selskabet har over 33.000 ansatte og omsætter for over 8 milliarder USD.

JAC har også relationer med virksomheder i 130 lande og regioner rundt om i verden, inklusiv: Syd-Amerika, Europa, Afrika, Mellemøsten og Syd-Øst Asien.

I 2017, opprettede JAC og Volkswagen Group en Jount Venuture aftale med fokus på udviklingen af elektriske biler. Aftalen sørger for at JAC adopterer teknisk ekspertise og kvalitetssikring fra Volkswagen, samt at bilerne deler samme produktionslinjer som Volkswagen.

JAC har også etableret en verdensledende digital smartfabrik, i samarbejde med NIO, som skal producere top moderne elbiler.

DSC01635 1
Jac Building

En grøn fremtid

Med over 10.000 patenter, fabrikker og designstudioer både i Asien og i Europa, er JAC klar til at være med på at udvikle morgendagens mobilitetsteknologi.

Om RSA

RSA er en nord-europæisk bilimportør med egen forhandlerkæde baseret i Norge, med historie tilbage til 1936. RSA er et økonomisk solidt, privatejet selskab, med betydelig erfaring i at opbygge mærkevarer i det norske marked.

I dag er RSA importør for Suzuki, Isuzu, BYD og Maxus, i tillæg til JAC.

Logo RSA

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere om JAC?