Nyt bilmærke hos
Jans Auto

Hos Jans Auto ser de frem til at få den elektriske familie-SUV, JAC
e-JS4 i butikken allerede fra januar 2023. Senere kommer der flere spændende elektriske modeller. Det er i særdeleshed en glædelig nyhed, som kommer til at gavne mange af de trofaste kunder.

En helt ny leverandør
Morten hos Jans Auto er virkelig tilfreds med, at de har fået lov til at være med, som nogle af de første i Danmark til at sælge den elektriske familie-SUV, JAC e-JS4. Senere kommer der flere spændende elektriske modeller fra det kinesiske firma. JAC er en af de største kinesiske bilproducenter, og producerer både personbiler og kommercielle køretøjer. Bilproducenten er Volkswagens partner for elektriske biler i Kina. JAC producerer sine el-biler på samme samlebånd som Volkswagen, så det fortæller noget om kvaliteten. JAC var en pioner inden for produktion af elektriske biler allerede i 90’erne på samme måde, som Jans Auto var nogle af de første til at satse på salg af elbiler her i området.

En mellemstor familiebil
Aftalen med har været længe undervejs. Der har været forhandlinger siden 2017 for at sikre driftsikre og højeffektive elbiler til det danske marked. JAC kan trække på en lang erfaring indenfor elbiler, og det kommer nu kunder hos Jans Auto til gode. Morten er glad for den nye model, som han mener vil falde godt i danskernes smag. Den elektriske JAC e-JS4 er en mellemstor familie-SUV med 434-589 kilometers rækkevidde (WLTP kombineret/urban) og 65,7 kWh batteripakke. Derudover er 3-faseladning og varmepumpe er standard. Familiebilen kommer med fem sæder og et stort bagagerum. Så den kan dække manges behov for en større bil.

En invitation
Hos Jans Auto har de stor erfaring i at sælge elbiler, og derfor er Morten oprigtigt glad for at få biler fra JAC, som en del af udvalget. Bilerne er produceret med kvalitet i delene. Desuden er priserne meget rimelige i en tid, hvor elbiler hele tiden bliver dyrere. Jans Auto har længe beskæftiget sig med elbiler og interessen har været enorm. Der kan JAC tilbyde et frisk pust på det danske marked. De kan nemlig konkurrere på kvalitet, priser og udstyr. Udstyrslisten er omfattende, den indebærer blandt andet 10,25” touchskærm, lædersæder, elektrisk panorama soltag og 360 graders kamera.

”Jeg synes den elektriske JAC e-JS4 er en virkelig spændende elbil, som det giver god mening at komme ned i butikken og se efter nytår. Den er selvfølgelig billigere for kunderne at investere i, og det betyder noget. Men for mig betyder kvaliteten af bilen og måden den er produceret på helt klart også noget, så jeg er helt glad og tryg ved at sætte den ind i butikken. Desuden så er der masser af udstyr, som kan give de fremtidige ejere stor køreglæde og gøre deres hverdag lettere i en tid med kulde og pres på økonomien. Men du skal næsten komme ned og se den selv. Det er en oplevelse, som du ikke skal gå glip af i det nye år.”

13/12/2022 07:57

JAC Motors

Jan’s Auto